Teljes körű számviteli, adózási és ügyviteli szolgáltatás

Teljes körű számviteli, adótanácsadási szolgáltatásA Magic-Number Kft. vállalja gazdasági társaságok és non-profit szervezetek könyvviteli kiszolgálását, egyéni vállalkozások könyvelését, magánszemélyek adózási problémáinak megoldását a legkorszerűbb, folyamatosan frissített jogszabályi és informatikai támogatás segítségével. Szerződött partner esetében cége székhelyén is. A szolgáltatás tartalmazza a gazdasági társaságok könyvvezetését, bérszámfejtésétbevallás készítését és valamennyi adótörvény által előírt adminisztrációs kötelezettség elvégzését, adótanácsadást, cégek és magánszemélyek részére is, mind  magyarországi, mind nemzetközi ügyekben.

Bérszámfejtés

Kifizetőhelyek bérszámfejtése és teljes körű kezelése

Cafeteria rendszer kialakítása és működtetése

Bérszámfejtési szolgáltatásaink keretében biztosítjuk ügyfeleink teljes körű bér-, táppénz-, családipótlék-számfejtési, bérfeladási, adó- és járulék elszámolási feladatainak ellátását. Szolgáltatásunk magában foglalja továbbá a bérszámfejtéssel kapcsolatos egyéb kérdések megválaszolását, bérkalkulációk készítését, jövedelemigazolások kiadását, külföldi magánszemélyekkel kapcsolatos munkaügyi, bevándorlási, adó- és társadalombiztosítási ügyintézését

Vállaljuk a munkaszerződések készítését be,- és kilépő papírok ügyintézését akár közvetlenül a munkavállalóval is

A bérszámfejtés keretein belül HR ügyintézést is vállalunk eltekintve a dolgozók felvételi eljárásától

Biztosítjuk a jogszabályban előírt dokumentumokat akár Intranet rendszeren keresztül is

Átvilágítás

ÁtvilágításHa úgy érzi, hogy jelenlegi könyvviteli szolgáltatója nem, vagy nem száz százalékosan teljesíti a törvényi előírásokat, bízza meg cégünket számvitelének, és/vagy adózásának átvilágításával. Az átvilágítás után képet kaphat jelenlegi szolgáltatójának megbízhatóságáról, szakmai hozzáértéséről. Az átvilágítás során cégünk nem az Ön üzleti tevékenységét, hanem csak és kizárólag a megbízásban szereplő időszak számviteli és adózási jogszabályoknak való megfelelést ellenőrzi. A vizsgálat által feltárt hiányosságokat Önnel egyeztetve garantáltan korrigáljuk. E megbízásból adódóan szolgáltatója, illetve a hatóság irányában kötelezettsége nem keletkezik.

Könyvelési anyag átvétele

Könyvelési anyag átvételeMiért érdemes igénybe venni a szolgáltatást?

  • A szolgáltatásra nem kell hosszú távon szerződni
  • Nem jár elkötelezettséggel
  • Alkalmi jelleggel is igénybe lehet venni
  • Kedvezményesen, mindössze 2 liter gázolaj áráért szállítunk
  • Az átadáskor rugalmasan alkalmazkodunk a kiválasztott helyhez és időhöz
  • A szolgáltatás ára költségként elszámolható
  • Nem kell alkalmanként fizetni, a könyvelési díjjal egyidejűleg számlázzuk

 

A Magic-Number Kft. szerződéses partnerével  vállalja a könyvelési anyagok cégeknél történő felvételét és a könyvelő irodába juttatását. A szolgáltatás keretein belül a futárszolgálat a Magic-Number Kft.–vel áll kapcsolatban, mint megrendelővel. A szolgáltatást ügyfeleinknek a jól bevált könyvelőirodai telefonszámokon kell megrendelni.

A szolgáltatás díja 1 200 Ft+Áfa/havi egyszeri alkalom. Természetesen havonta többször is igénybe vehető a szolgáltatás, de a második szállítás költsége 1 500 Ft+Áfa.

A könyvelési anyagot a megrendeléstől számított 24 órán belül felvesszük.