Tisztelt Érdeklődő!

A Magic-Number Kft egy új szolgálatatással kíván segítséget nyújtani azoknak a vállalkozásoknak, akik a koronavírus miatt pénzügyi nehézségekkel találják magukat szemben. A tanácsadást on-line, videókonferencia keretein belül nyújtjuk. A legújabb szolgáltatásunkat azoknak találtuk ki, akik: – előreláthatólag az elkövetkezendő három hónapban árbevétellel nem rendelkeznek – árbevétellel rendelkeznek, de fix költségeik várhatóan meghaladják az árbevételüket – jelentős kintlévőséggel-, illetve tartozással rendelkeznek – az Euro árfolyamának változása miatt fizetési nehézségeik merültek fel – munkaügyi-, munkajogi- illetve dolgozók megtartásával kapcsolatos kérdéseik vannak – olyan partnert keresnek, akiktől folyamatos tájékoztatást kapnak a lehetőségekről és a változásokról

Szolgáltatás díja: 3 000Ft+ÁFA/óra

Szolgáltatásunkat igénybe veheti telefonon, videókonferencián (Skype, Zoom) az első óra díjának beérkezését követően, előre egyeztetett időpontban, akár hétvégén is.

Szíves megkeresését várjuk a vargazoltan@magic-number.hu e-mail címen, illetve a Magic-Number Kft Facebook oldalán (https://www.facebook.com/magicnumberkft/).